امکان نداره داخل سایت اهرم باشی و با واژه کسب وکار اینترنتی غریبه باشی.
کسب وکار اینترنتی به زبان ساده
به فعالیت های شما و یا شرکت شما در صطح اینترنت که منجر به درآمد می شود کسب و کار اینترنتی گفته می شود.
ولی آیا هر فعالیتی کسب وکار اینترنتی به حساب می آید؟ خیر!! شما برای داشتن یک بیزنس در صطح وب باید مالکیت آن را تمام و کمال داشته باشید در این صورت می توان گفت که شما کسب وکار اینترنتی مستقل و موفق خود را راه انداخته اید.
منظور از مالکیت تمام و کمال چیست ؟
وقتی به مالکیت اشاره می کنیم دقیقا از چی حرف می زنیم؟
به صورت کلی منظور ما از مالکیت کامل کسب وکار این است که شما به عنوان مدیر همه فعالیت هایی که در طول روز انجام میشود رو زیر نظر داشته باشید و در صورت نیاز اون رو تغییر دهید.
مثال1 : یکی از پایه های اصلی راه اندازی کسب وکار اینترنتی داشتن وبسایت است ، شما به عنوان مدیر چندین روش مختلف برای طراحی سایت پیش روی خود دارید
- شرکت های طراحی سایت
- سایت ساز های آماده
- فریلنسر ها
- خودتان
در روش اول شما طراحی وبسایت خودتون رو به دست یک تیم می سپارید و اون شرکت موظف میشود از سایت و اطلاعات کاربران شما حفاظت و نگهداری کند و در نهایت بعد از اتمام همکاری شرکت سایت را تمام و کمال به شما تحویل میدهد .
در روش دوم که بسیار سریع تر از هر 4 روش انجام میشود شما بلافاصله بعد از ثبت نام در سامانه سایت خود را دریافت می کنید (ولی روی بستر شرکت دیگر) این روش برای افرادی که میخواهد کسب وگار اینترنتی کوچکی داشته باشند و قصد توسعه ندارند مناسب است ، چرا که دسترسی به اطلاعات هاست و یا دیتابیس های موجود برای شما مقدور نیست و شما فققط دسترسی به ظاهر سایت ادارید.
در روش سوم شما طراحی وبسایت خود را به افراد متخصصی می سپارید که به صورت دور کاری و پروژه ای برای شما کار شما را انجام میدهتد و در نهایت بعد از اتمام کار تمامی بخش های سایت را به شما تحویل میدهند.
و آخرین روش طراحی سایت توسط خود شما یا یکی از اعضای تیم شما است.
خب پس ما چهار روش عملی برای راه اندازی وبسایت را برای شما شرح دادیم ، این روش ها هر کدام مزایا و معایب خودش را دارد که که در مقاله انواع روش های طراحی سایت به آن پرداختیم. در روش دوم ما به استفاده از سایت ساز اشاره کردیم و گفتیم که این روش برای کسب و کار هایی که قصد توسعه ندارند مناسب است چرا ؟ چون شما مالکیت و اختیارات لازم رو برای مدیریت وبسایت که یکی از اصلی ترین پایه های هر کسب و کار اینترنتی است را ندارید.
نتیجه گیری مثال1 : هیچوقت روی کسب وکارتون ریسک نکنید و “زیر ساخت” هاشو روی پلتفرم هایی که صفر تا صدش ددست خودتون نیست بالا نیارید چرا که با کوچک ترین تصمیم سازنده اون پلتفرم و یا هر اتفاق جانبی دیگری زحمات شما کاملا نابود میشود.
8 قدم تا راه اندازی کسب وکار اینترنتی
قدم اول خود شناسی : ببینید در چه زمینه ای تخصص دارید یا حداقل به آن حوزه علاقه دارید ؟ چرا که هر کسب وکاری بدون علاقه و فقط برای بدست اوردن پول و یا جایگاه شروع شود در از مدت خستگی و بی انگیزگی را با خود به همراه می آورد ، و در نهایت شما اون کار رو رها می کنید و سراغ یک کار دیگر می روید و این چرخه تا جایی ادامه پیدا می کند که شمارا کاملا از مسیر راه اندازی گسب و کار اینترتی دور کرده و در مسیر قبلی قرار دهد.